Continental GT Mulliner Convertible se va lansa la Saint Tropez

Autor: George Cristea 31 iul. 2020 Știri auto

Continental GT Mulliner Convertible este primul model din noua gamă Bentley Mulliner. Exclusivistul cabriolet va fi prezentat în premieră la Cheval Blanc, din Saint Tropez, ca parte a unui turneu european estival organizat de Bentley.

Intră în Galeria FOTO

Continental GT Mulliner Cabrio va fi disponibil în versiunile Bentley V8 și W12. Când este echipat cu motorul W12 de 6,0 litri, cu două turbocompresoare, Continental GT Mulliner Convertible accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,8 secunde și este capabil de o viteză maximă de 333 km/h. Noua generație V8 de 4,0 litri, cu două turbocompresoare, oferă o viteză maximă de 318 km / h și ajunge de la 0-100 km / h în 4,1 secunde.

Continental GT Mulliner Convertible: Ce îl face deosebit?

Noul vârf de gamă se distinge la exterior prin noua grilă Double Diamond, care este completată de orificii laterale personalizate, purtând marca Mulliner. Noul design Double Diamond s-a inspirat din conceptul exclusiv Bentley de matlasare interioară Diamond-in-Diamond, care împodobește toate cele patru scaune, lateralele din față și din spate și acum, pentru prima dată, acoperă partea din spate a mașinii, îmbrăcată și ea în piele.

Interiorul ultramodern al Continental GT Convertible oferă opt combinații personalizate în trei culori. O nouă împărțire a culorilor proiectată de Mulliner definește cele opt versiuni de culori, inclusiv o a treia culoare de accent pentru interior, sub forma unei linii de design distincte. Pielea cusută manual este înfrumusețată cu broderie unică marca Mulliner.

Continental GT Mulliner Convertible este disponibil cu versiunea de top a gamei Naim pentru sistemul audio Bentley. Configurația de ultimă generație oferă optsprezece difuzoare și două ieșiri Active Bass, alimentate de un amplificator de 2.200 watti, cu 20 de canale și opt moduri de sunet DSP cu Active Bass.

Clienții Continental GT Mulliner Convertible își vor primi cheile într-o casetă de prezentare lucrată manual, ce poartă marca Mulliner, care se potrivește configurației interioare în trei culori a mașinii. Cele două chei sunt oferite în cutii din piele în culori asemănătoare, cu cusături de contrast.

Nu știm dacă acest model va ajunge în România și la ce preț, dar ne amintim cum un Continental GT cu pachet Mulliner a fost listat pe Autovit la un preț de 280.000 de euro. Sweet…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide