Bentley dezvăluie modelele ediției speciale Continental GTC Beverly Hills

Autor: Adrian Somai 07 oct. 2022 Știri auto

Bentley Continental GTC, unul dintre cele mai iubite modele din gama constructorului britanic de lux, primește în această toamnă o ediție specială Beverly Hills. De fapt, este vorba despre un omagiu pe care cei de la Bentley încearcă să îl aducă epocii de aur a Hollywood-ului din anii ’20.

Așa cum era cel mai probabil și de așteptat, la acest proiect și-au adus contribuția și cei din divizia de personalizare a mărcii, Mulliner. Continental GTC Beverly Hills ne este prezentat în trei versiuni de culoare pastelate, care ne poartă într-o clipă în epoca anilor ’20.

Pentru început avem o nuanță de culoare albastră deschis pastelată Jetstream II, pe care o observăm atât la nivelul caroseriei, cât și la nivelul jantelor. Acestea au dimensiuni de 22 de inci și un design cu zece spițe. Tapițeria este vopsită în albastru și conține accente și cusături albe la nivelul scaunelor, panourilor laterale și bordului.

A doua culoare la care s-au oprit cei de la Bentley este un verde Sage Green. Nuanța este prezentă atât la nivelul caroseriei și jantelor, cât și la nivelul habitaclului. În cele din urmă, a treia versiune Continental GTC Beverly Hills ne este prezentată într-o nuanță de culoare roz Hollywood Blush. În acest ultim caz, interiorul este vișiniu cu accente de culoare albă.

Motor W12 de 659 de cai putere

Toate cele trei versiuni Continental GTC Beverly Hills arată extrem de bine din punct de vedere estetic, trebuie să recunoaștem. Nu ai cum să nu vezi aceste trei modele și să nu fii purtat cât ai clipi direct în acea epocă de aur a Hollywood-ului din urmă cu un secol!

Nu numai că arată foarte bine, dar Continental GTC Beverly Hills se poate mândri și cu niște cifre tehnice foarte bine. Nici nu este de mirare însă, ediția specială este construită având la baza modelul GTC Speed, echipat cu un motor W12 de 659 de cai putere. În aceste condiții, viteza maximă este de 335 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h se poate face în numai 3.7 secunde.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide