Bentley Flying Spur a ajuns în România. Motorul W12 dezvoltă 626 CP

Autor: ProMotor 14 feb. 2020 Știri auto
Bentley Flying Spur a ajuns în România. Motorul W12 dezvoltă 626 CP

A treia generație a lui Bentley Flying Spur a ajuns în România. Grand Tourerul de lux îmbină calitățile  unei berline sportive cu rafinamentul unei limuzine moderne.

Inima noului model Flying Spur este o versiune îmbunătățită a renumitului motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, susținut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte, pentru schimbări și mai rapide ale treptelor de viteză. Acest nou motor TSI livrează 626 CP și 900 Nm, ajungând de la 0-100 km / h în doar 3,8 secunde și atingând o viteză maximă de 333 km / h.

Modelul ce poate fi admirat acum de clienții din România are culoarea exterioară Hallmark – cea mai nouă dintre cele 16 nuanțe de argintiu și gri disponibile pe un Bentley – iar la interior este căptușit integral cu cea mai fină piele, de culoare Cricket Ball, selectată manual de artizanii Bentley și asortată cu bordul și elementele din furnir Madrona în nuanța Grand Black, cu un finisaj lucios, ca de oglindă. Consola centrală elegantă găzduiește un ecran tactil personalizabil de 12,3 inci, orificiile de ventilație noi, în formă de ”B” de la Bentley, un spațiu de depozitare, precum și un suport pentru încărcare prin inducție și două prize USB, pentru telefoanele mobile.

Primul display rotativ din industrie este și el disponibil pe noul Flying Spur. La o simplă apăsare a butonului de pornire a motorului, secțiunea de furnir din mijlocul panoului de bord se rotește, pentru a dezvălui un ecran tactil de 12,3 inci, afișând trei spații digitale personalizabile. Cea de-a doua parte a ecranului dezvăluie trei cadrane elegante, analogice, care indică temperatura exterioară, o busolă și un cronometru. Un detox digital complet poate fi creat selectând a treia față, care lasă clienții să se bucure pur și simplu de furnirul din lemn care este prezent peste tot în habitaclu.

Noul membru al showroomului Bentley București este prevăzut cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a acoperișului, iar prețul său se ridică la 228.699 de euro plus TVA.

Bentley Flying Spur va putea fi achiziționat în curând și prin noul serviciu pre-owned „Certified by Bentley”

Bentley București a lansat recent și noul serviciu adresat clienților care vor să cumpere în siguranță un automobil Bentley rulat, verificat în cele mai mici detalii de specialiști și tehnicieni pregătiți în fabrică.

Fiecare exemplar Certified by Bentley este pregătit pentru noul proprietar la standarde impecabile, pentru a confirma încrederea totală a cumpărătorului. Pregătirea include o inspecție tehnică detaliată și acces la expertiza întregii rețele Bentley și la tehnicienii instruiți în fabrică. Pentru orice intervenție necesară, sunt folosite doar piese originale Bentley.

Pentru exemplarele care poartă marca Certified by Bentley, compania le pune la dispoziție clienților și un plan de finanțare personalizat. Toate modelele Certified by Bentley beneficiază, de asemenea, de o garanție de 12 luni, de un certificat de autenticitate care atestă proveniența modelului și prezintă întregul istoric de service al mașinii, precum și de alte avantaje exclusiviste. Garanția completă, de 12 luni, poate fi extinsă suplimentar, oferind o reasigurare continuă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide