Bentley va construi la Miami un bloc-turn cu peste 200 de apartamente de lux

Autor: Mihai Morcovescu 30 ian. 2022 Știri auto

Producătorul britanic de automobile de lux Bentley se lansează în domeniul construcțiilor și va ridica la Miami un bloc cu locuințe de lux. Proiectul constă într-o clădire rezidențială care va fi construită de la zero, pe malul Oceanului Atlantic, în Sunny Isles Beach din Miami.

Este cel de-al treilea mare constructor auto care va dezvolta un astfel de proiect în zonă, după Aston Martin și Porsche.

Un apartament în blocul Bentley va costa 4,5 milioane de dolari

Eneglezii colaborează la acest proiect cu Dezer Development. Clădirea locativă Bentley va avea o înălțime de 749 de metri, 60 de etaje și 216 apartamente.  Suprafața totală a clădirii va fi de aproximativ 12.000 de metri pătrați.

Bentley Residences din Miami va fi primul turn rezidențial de lux din portofoliul producătorului auto din Crewe. Proiectul a fost elaborat de firma Sieger Suarez Architects. Asemenea mașinilor pe care le produce, apartamentele pe care Bentley le va construi vor corespunde celor mai înalte standarde în materie de lux.

Fiecare dintre acestea va oferi finisaje unice. Va dispune de piscină cu balcon privat, saună și chiar duș în aer liber. Ferestrele din sticlă din podea până în tavan vor oferi o priveliște unică asupra întregii zone Sunny Isles Beach chiar și din interiorul apartamentului. Totodată, în fiecare locuință va exista câte o machetă la scară a clădirii.

Piesa de rezistență a turnului Bentley o va reprezenta ascensoarele destinate mașinilor. Cu ajutorul acestora, proprietarii își vor putea gara automobilele Bentley chiar în apartament.

Garajul fiecărei locuințe va avea mai multe locuri de parcare. Facilitățile comune vor include o sală de gimnastică, piscină, spa, restaurant, lounge, cinematograf, whisky bar și grădină amenajată.

Lucrările de construcţie la blocul Bentley vor demara în cursul anului 2023 şi vor fi finalizate în 2026. Prețul unui apartament va porni de la 4,5 milioane de dolari.

Sursa: CarBuzz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide