A cerut benzină pentru o Tesla. Scena a fost demnă de Cascadorii Râsului

Autor: David Andrei 04 aug. 2020 Știri auto

A tras noua lui Tesla Model S pe dreapta și a pus avariile. Un alt șofer a oprit să-l întrebe dacă îl poate ajuta cu ceva. Bărbatul l-a întrebat dacă nu are benzină.

GALERIE FOTO

Șoferul care a oprit să-l ajute a izbucnit în râs când a auzit. Acesta a încercat să-l convingă pe bărbat că Tesla Model S este o mașină electrică și nu are nevoie de carburant, ci de current. Dialogul dintre cei doi este halucinant:

– Știi pe unde se încarcă o Tesla? îl întreabă șoferul binevoitor.

– Sigur că știu. Pe aici!, îi arată bărbatul indicând portul de încărcare ascuns în stopul de pe partea stângă.

Șoferul scoate din portbagajul propriu o canistră de benzină și i-o oferă posesorului de mașină electrică. Limuzina sa are încă numere provizorii.

– Știi că este o mașină cu baterie! insistă șoferul de mașină cu propulsie convențională, Hyundai Elantra.

Bărbatul nu pare să înțeleagă sugestia:

– Da, toate mașinile au baterie! răspunde acesta.

Situația se clarifică atunci când posesorul mașinii electrice deschide portbagajul. În spațiul de depozitare se află un generator Honda, care va produce curent și care are, într-adevăr, nevoie să fie alimentat cu benzină.

Momentul a fost regizat, iar filmarea a fost postată pe Facebook de un vlogger american, Justin Flom. Nu se știe dacă acesta a fost doar o victimă a farsei sau dacă și el a fost printre cei care au pus farsa la cale.

Șoferi de Tesla care au încercat să alimenteze cu benzină

Săptămâna trecută, o filmare cu un tânăr șofer de Tesla aflat într-o benzinărie a devenit virală. Tânărul a încercat să alimenteze, dar și-a dat seama de naivitatea încercării sale atunci când a căutat pe Google și a aflat cu surprindere că Tesla lui era o mașină electrică.

În urmă cu doi ani, un bărbat deghizat în femeie i-a făcut pe clienții unei benzinării să râdă încercând să pună carburant în rezervorul inexistent al unei Tesla.

VIDEO:

guy runs his Tesla with gasoline ?

guy runs his Tesla with gasoline ?

Publicată de The Justin Flom Show pe Luni, 3 august 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide