A oprit la benzinărie cu o Tesla și a încercat să alimenteze. Acum e vedetă pe internet

Autor: David Andrei 28 iul. 2020 Știri auto

A oprit la benzinărie și a încercat să alimenteze. Nimic ciudat până acum. Dar motivul pentru care a devenit vedetă pe internet este că tânărul conducea… o Tesla Model 3!

GALERIE FOTO

Incidentul a fost filmat de cei care așteptau în spatele său la benzinărie. Pe filmare se aude cum aceștia se amuză pe seama bărbatului care încearcă să alimenteze cu benzină mașina electrică.

Tânărul a reușit să deschidă capacul portului de încărcare și a încercat să introducă pistolul de alimentare acolo, dar își dă seama de incompatibilitate. Așa că pornește în căutarea locului potrivit pentru pompă. Apasă un alt buton și deschide portbagajul. Dar nici acolo nu găsește un loc pe unde poate turna carburant într-un rezervor care… nu există!

În acest moment, bărbatul începe să-și piardă răbdarea.

“Probabil că vine direct de la reprezentanță”, își explică cei care îl filmează confuzia șoferului de Tesla. E o variantă credibilă, având în vedere că mașina are numere provizorii. Dar pare ciudat ca bărbatul să nu știe că mașina pe care tocmai a cumpărat-o nu are nevoie de combustibil, ci de curent!

“Spectatorii” izbucnesc în râs când șoferul de Tesla deschide capota. Alți clienți ai benzinăriei îl privesc uluiți, dar niciunul nu îndrăznește să-i dea vestea: Model 3 e o mașină electrică!

Tânărul scoate telefonul și pare să caute pe Google – bănuiesc cei care îl observă – ce îl interesează pe el. Reacția lui este cel mai amuzant moment al filmării.

VIDEO:

Nu este singurul șofer de Tesla care își încearcă norocul la benzinărie

Tânărul șofer de Model 3 nu este singurul posesor de vehicul electric care încearcă să alimenteze cu carburant în loc să bage mașina în priză. În urmă cu doi ani, o filmare asemănătoare a devenit virală.

O femeie încerca să alimenteze o mașină electrică la benzinărie. Acel incident însă, pare să fi fost o farsă, iar tânăra blondă este un bărbat care poartă haine de damă și perucă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide