Biciclist omorât de o betonieră care a trecut peste el – VIDEO

Autor: ProMotor 31 iul. 2020 Știri auto

Un teribil accident de circulație a avut loc pe 30 iulie, în zona Lipovei din Timișoara. Un biciclist a fost omorât de o betoniera care a trecut peste el.

Accidentul s-a petrecut pe strada Amurgului, la intersecția cu Sever Bocu, în dreptul unei treceri de pietoni. Biciclistul venea pe pista, în paralel cu betoniera, al cărei șofer a virat la dreapta.

Chiar pe zebra l-ar acroșat și a trecut peste el, întrucât nu l-ar fi observat pe când pedala în partea lui dreapta. A oprit la doar câțiva metri, însă a fost prea târziu.

Accident mortal la o trecere de pietoni la Timișoara

La locul accidentului au intervenit rapid echipaje ale pompierilor și ambulantei. Medicii n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 22 de ani de pe bicicleta, care a pierit sub roțile betonierei

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

„Din primele cercetări de la fața locului reiese că un bărbat de 34 de ani conducea un autocifarom pe strada Sever Bocu dinspre Dumbrăvița, iar la un moment dat a efectuat un viraj la dreapta, pe strada Amurgului.

Un biciclist de 22 de ani, care circula pe pista pentru biciclete, având aceeași direcție de mers nu a respectat semnificația marcajului stop de pe pista și a traversat strada pe trecerea de pietoni aflându-se pe bicicleta, intrând în coliziune cu autocifarom. În urma impactului, biciclistul a decedat”, transmit reprezentanții Politiei Timiș pentru Opinia Timișoarei.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic jud Timis



Comentarii
Inchide