Top trei modalități de a transporta bicicleta cu mașina personală

Autor: Marius Vișan 15 iul. 2020 Utile

Există mai multe tipuri de suporturi pentru biciclete care pot fi montate pe mașină. Unele se atașează în partea din spate și devin extensii semipermanente ale mașinii dvs. Ele pot fi atașate de cârlig, pot fi montate pe acoperiș sau pot fi sub formă de suport pentru hayon / portbagaj.

Ce tip de bicicletă doriți să transportați? Factorii, cum ar fi greutatea bicicletei, dimensiunea roții și materialul cadrului, pot stabili ce tip de suport pentru biciclete se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Pasionații de biciclete electrice vor dori un suport pentru mașini care să poată suporta greutatea unei biciclete electrice, care este mult mai grea decât una obișnuită. Dacă vorbim despre biciclete pentru toată familia atunci veți dori să luați în considerare versatilitatea suportului. Să fie unul care poate transporta mai multe tipuri, în funcție de mărimea roților și a cadrului.

Siguranța este un aspect important

Ciclismul poate fi un sport costisitor. În funcție de model, atât bicicleta cât și suportul pot încărca foarte mult nota de plată, însă odată ce cumperi vrei să fii sigur că ele sunt în siguranță. Așa că atenție la măsurile de securitate recomandate de producător.

Suport montat pe portbagaj

Suportul pentru portbagaj este incredibil de versatil. Se potrivește pe o mare varietate de mașini, sunt adesea mai mici și mai ușor de depozitat. Ele pot fi puse chiar în interiorul portbagajului atunci când nu sunt utilizate. În plus, transportul pe partea din spate înseamnă un acces mai ușor la biciclete odată ce ați ajuns la destinație.

Suport montat pe cârligul de remorcare

Suporturile montate pe cârlig cresc în popularitate și nu este de mirare de ce. Majoritatea sunt construite cu o caracteristică de înclinare care permite să accesați portbagajul unui vehicul, fără a fi nevoie să scoateți bicicletele. De asemenea, nu ating vehiculul, eliminând astfel frecarea dintre biciclete și mașină, protejând vopseaua mașinii.

Suport montat pe barele transversale

Transportul unei biciclete pe acoperiș este considerat cel mai protector. Bicicletele sunt mai greu de urcat și coborât, iar un alt dezavantaj ar mai fi că șoferul trebuie să fie atent atunci când intră în garaj sau parcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: saris.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide