Bijuterii ascunse în compartimentul motor al unei mașini, descoperite de vameșii giurgiuveni – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 11 ian. 2023 Știri auto
Bijuterii ascunse în compartimentul motor al unei mașini, descoperite de vameșii giurgiuveni – VIDEO

O cantitate impresionantă de bijuterii din aur a fost descoperită de polițiștii giurgiuveni sub capotă.

Peste cinci kilograme de bijuterii susceptibile a fi din aur, au fost descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni. Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit mai multe pachete ce conțineau bijuterii din metal de culoare galben și alb, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism. Pachetele erau ascunse în compartimentul motor, iar șoferul intenționa să le introducă în țară fără să dețină documente legale.

Bijuteriile ascunse în compartimentul motor nu aveau documente de proveniență

„În data de 11.01.2023, în jurul orei 03.30, la PTF Giurgiu – Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Turcia. La control, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totala de 5,016 kilograme, estimate la o valoare de 1.254.000 lei.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute de către poliţiştii de frontieră, în vederea expertizării și continuării cercetărilor.
În prezent, față de cetățeanul turc, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția de Frontieră Giurgiu.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook - Poliția de Frontieră


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide