Blocaje rutiere și accidente în lanț pe șoselele din România în Vinerea Mare

Autor: David Andrei 01 mai 2021 Știri auto

Ore întregi petrecute în blocaje rutiere, în drum spre munte sau în drum spre mare. Asta au experimentat mulți șoferi în Vinerea Mare. Au avut loc și accidente grave.

GALERIE FOTO

Coloane de kilometri buni au fost pe DN1 în drum spre stațiunile de pe Valea Prahovei. Blocaje rutiere s-au format pe DN1 în Otopeni, Breaza, Comarnic, Sinia și Bușteni și s-au întins până spre Brașov. Răbdarea șoferilor a fost pusă la grea încercare.

Au avut de suferit și cei care au ales ieșirea din București pe Autostrada A1 București-Pitești. Bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6 al Capitalei a fost complet paralizat. Mai mult, s-a circulat în coloană și pe autostradă. Situația a fost îngreunată de două accidente în lanț. Un accident grav a avut loc la kilometrul 96, pe sensul de mers către Pitești.

Patru mașini au fost implicate și tot atâtea persoane au fost rănite în urma producerii impactului. Acestea nu au suferit leziuni grave. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Argeș, la fața locului au ajuns un echipaj de prim ajutor, o autospecială cu apă și spumă și două echipaje SAJ.

Traficul s-a desfășurat ore bune pe o singură bandă de circulație. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un alt accident în lanț s-a produs tot pe Autostrada A1 la kilometrul 73. De această dată, cinci autoturisme au fost implicate.

S-au format blocaje rutiere și pe Autostrada Soarelui în Vinerea Mare

Au fost blocaje rutiere în Vinerea Mare și pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda ridicării restricțiilor de circulație instaurate de la km 17+350 până la km 11+500. Era zona în care se circula pe câte o bandă pe sens.

Au rămas însă, în vigoare, restricțiile de circulație în vigoare între km 160 (Cernavodă) și km 156+800 (Fetești). Podul de la Cernavodă se află în reabilitare. Restricțiile se vor ridica în sezonul estival, iar lucrările vor fi reluate în toamnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Argeș



Comentarii
Inchide