BMW a lansat două ediții speciale pentru Seria 8 și X5 în Japonia

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2021 Știri auto

BMW tocmai a introdus două ediții speciale pentru modelele Seriei 8 și X5. Acestea sunt disponibile doar pentru piața din Japonia.

Începând cu Seria 8, versiunea numită ”Frozen Black Edition” este oferită sub formă de Coupe și Gran Coupe. Vehiculul vine exclusiv în culoarea negru mat și include opțiunea Shadow Line care adaugă o grilă neagră și țevi de evacuare negre. În plus, BMW a echipat Seria 8 Frozen Black Edition cu etriere de frână sport M negre.

În interior, mașina este dotată standard cu un trapa panoramică din sticlă și are, de asemenea, scaune M Sport negre. Mai există multă piele Alcantara dar și suprafețe acoperite cu piano black. Un sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond vine, de asemenea, ca standard.

Producția modelului va fi limitată la doar 20 de unități, dintre care 5 sunt modele Coupe și restul de 15 sunt Gran Coupes. Cumpărătorii japonezi vor putea să rezervare din data de 30 iunie. Prețurile pentru Coupe încep de la 15 milioane de yeni (135.385 dolari), în timp ce Gran Coupe este puțin mai scump – 15,1 milioane de yeni (136.288 dolari).

BMW X5 ”Pleasure Edition”

Noua variantă BMW X5 a fost supranumită ”Pleasure Edition” și este dotată cu funcții care sunt în mod normal opționale. Acestea includ sistem de conducere semi-autonom, șapte locuri, tapițerie din piele și detalii din lemn. De asemenea, este echipat cu jante din aliaj de 21 inci și suspensie pneumatică adaptivă.

Toate modelele X5 ”Pleasure Edition” sunt dotate standard cu un motor diesel de 3,0 litri cu șase cilindri, care produce 286 CP și un cuplu de 650 Nm. Prețurile pentru X5 Pleasure Edition încep de la 10,38 milioane de yeni (93.687 dolari), scrie Carscoop.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide