BMW accelerează dezvoltarea condusului autonom în China

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Baidu şi BMW Group au semnat un memorandum prin care BMW Group se va alătura Apollo, platforma deschisă de condus autonom a Baidu, ca membru al Consiliului de Administraţie. 

BMW Group dezvoltă o platformă de condus autonom cu soluţii tehnologice pentru Nivel 3 spre Nivel 4/5 (condus foarte şi complet automatizat), precum şi pentru sisteme avansate de asistare a conducătorului (Nivel 2). Această soluţie scalabilă de condus autonom este dezvoltată cu tehnologie şi parteneri OEM care contribuie cu cunoştinţe, resurse şi proprietate intelectuală pentru un concept de ultimă oră.

Apollo este o platformă deschisă care oferă o soluţie completă, sigură şi fiabilă care susţine toate dotările şi funcţiile majore ale unui automobil autonom. De la lansarea sa în iulie 2017, Apollo a reunit 118 parteneri globali din industria auto şi cea a tehnologiei. Succesul Apollo este clădit pe angajamentul său de a permite dezvoltatorilor şi partenerilor să accelereze ritmul de inovaţie prin deschiderea capacităţilor şi partajarea resurselor.

 Comentarii
Inchide