Un BMW a ars complet. Șoferul își cumpărase mașina de numai câteva ore!

Autor: David Andrei 22 iul. 2020 Știri auto

Un BMW a ars complet pe o șosea din județul Dâmbovița. Șoferul își cumpărase mașina cu numai câteva ore în urmă.

GALERIE FOTO

Un șofer în vârstă de 24 de ani, fericit că tocmai își luase acasă BMW-ul cumpărat la mâna a doua, și-a scos prietenii la plimbare. La câteva ore mai târziu de la parafarea actelor, tânărul a rămas fără mașină.

În timp ce conduce ape o șosea din județul Dâmbovița, șoferul a observat că ies scântei de sub capotă și a tras pe dreapta. El și cei doi prieteni ai săi au ieșit din mașina care a fost cuprinsă rapid de flăcări. Niciunul dintre cei trei nu a fost rănit.

Pompierii au sosit rapid la fața locului și au stins incendiul, dar mașina a ars în întregime. Tânărul șofer nu apucase să o asigure.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a cerceta cauzele incendiului.

Cazuri similare cu mașini BMW care au luat foc în mers

Incendiul în urma căruia un BMW a ars complet pe o șosea din județul Dâmbovița nu este unul izolat. În urmă cu două săptămâni, un BMW a luat foc în mers, în timp ce rula pe Drumul Național 66, în județul Gorj. Mașina a ars în proporție de 90%. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu. “Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric”, au explicat atunci reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Au fost momente de panică în iarna trecută pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din sectorul 2 al Capitalei. Un BMW a luat foc în timp ce aștepta în coloană la semafor, într-o zonă în care se circulă pe un singur fir. Restricțiile de circulație din zonă și spațiul foarte îngust care permite accesul autovehiculelor au îngreunat misiunea pompierilor. Artera care face legătura dintre Șoseaua Petricani și Strada Barbu Văcărescu a fost blocată ore bune.  (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stirile ProTV



Comentarii
Inchide