BMW Baby Racer: cel mai nou model din oferta producătorului bavarez

Autor: Bogdan Bârliga 10 apr. 2023 Știri auto

Acest model destinat copiilor face parte din colecţia BMW Lifestyle de mai bine de 30 de ani și compania germană tocmai a lansat a patra generaţie. Bazat pe designul modelelor actuale ale grupului bavarez noul BMW Baby Racer poate fi deja comandat la dealerii din România.

BMW Baby Racer este dotat cu un scaun confortabil în culori contrastante, un volan ergonomic cu trei spiţe şi roţile dispun de anvelopele silenţioase realizate din materiale reciclate. Mașinuța destinată tinerilor şoferi cu vârsta între 1 şi 3 ani are și un claxonul integrat.

Partea frontală prezintă grila BMW în cel mai recent design al mărcii, urmând pe deplin stilul modelelor BMW Seria 4, BMW iX şi BMW M3/M4, iar noul BMW Baby Racer a fost prevăzut cu stopuri sportive.

Produs în Bavaria

BMW Baby Racer este disponibil în culorile negru, albastru şi alb, iar scaunele sunt în culori contrastante. Toate piesele de schimb pentru BMW Baby Racer sunt disponibile la dealerii BMW autorizaţi – un element pe care mica maşină îl are în comun cu modelele pentru cei mari. BMW Baby Racer este produs în Bavaria și poate fi comandat din luna aprilie la dealerii autorizaţi BMW Group România cu preţul de 702 lei.

Recent un nou model a fost introdus și în seria LEGO Icons Classic: modelul Land Rover Defender din seria produsă între 1983 și 2016 poate fi comandat de cei pasionați. În pachetul dedicat acestui model se află 2.336 de piese și după asamblare Land Rover Defender 90 va avea o lungime de 32 centimetri, o lățime de 16 centimetri și o înălțime de 16 centimetri. Modelul are direcția complet funcțională și avem o construcție „doi în unu” ce poate fi personalizată în versiunea preferata: standard sau complet pregătită pentru off-road. Și suspensia este funcțională, iar detaliile interioare sunt apropiate de cele ale modelului real. Din set se pot alege trei opțiuni diferite de capotă și două opțiuni diferite de motorizare. Ușile și capota pot fi folosite exact ca și în cazul modelului real.

Setul de construcție pentru Land Rover Defender 90 oferă și o gamă variată de accesorii pentru a fi cât mai apropiat de varianta reală. LEGO oferă șine laterale, jerrycans, o cutie de scule și un cric, o lopată, un târnăcop, un ciocan și un topor, un extinctor și plăci de tracțiune pentru traversarea noroiului și a nisipului. LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90 poate fi comandat din luna aprilie a acestui an și are un preț de 1.119 lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide