Un nou set LEGO pentru pasionați: Land Rover Defender 90 este disponibil din aprilie

Autor: Bogdan Bârliga 16 mart. 2023 Știri auto

Land Rover Defender 90 este noul model ce poate fi construit cu piese LEGO și cine își dorește acest set îl poate comanda din luna aprilie. Acest model este inclus în seria LEGO Icons Classic și poate fi construit în varianta standard sau cea pentru off-road.

Modelul Land Rover Defender ce poate fi construit din piesele LEGO face parte din seria produsă între 1983 și 2016. În pachetul dedicat acestui model se află 2.336 de piese și după asamblare Land Rover Defender 90 va avea o lungime de 32 centimetri, o lățime de 16 centimetri și o înălțime de 16 centimetri. Modelul are direcția complet funcțională și avem o construcție „doi în unu” ce poate fi personalizată în versiunea preferata: standard sau complet pregătită pentru off-road.

Și suspensia este funcțională, iar detaliile interioare sunt apropiate de cele ale modelului real. Din set se pot alege trei opțiuni diferite de capotă și două opțiuni diferite de motorizare. Ușile și capota pot fi folosite exact ca și în cazul modelului real.

Cât costă LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90

Setul de construcție pentru Land Rover Defender 90 oferă și o gamă variată de accesorii pentru a fi cât mai apropiat de varianta reală. LEGO oferă șine laterale, jerrycans, o cutie de scule și un cric, o lopată, un târnăcop, un ciocan și un topor, un extinctor și plăci de tracțiune pentru traversarea noroiului și a nisipului.
Bara de protecție frontală off-road cu protecție suplimentară și un troliu de lucru sunt prezente în acest pachet. Portbagajul de acoperiș este prevăzut cu lumini de lucru suplimentare, este disponibil un snorkel pentru motor și modelul din seria Icons Classic are chiar și anvelope de rezervă. LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90 poate fi comandat din luna aprilie a acestui an și are un preț de 1.119 lei.

Recent LEGO a lansat în seria Technic și modelul Ferrari Daytona SP3: acesta este la scară 1:8 și poate fi construit din din 3.778 de piese. Cel de al patrulea model din seria Technic Ultimate Car Concept are, atunci când este asamblat, o înălțime de peste 14cm, 59 cm lungime și 25cm lățime. Modelul LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 este dotat cu o cutie de viteze în 8 trepte cu padele, motor V12 cu pistoni în mișcare și jante argintii strălucitoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: LEGO


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide