BMW cu bordul decupat în București. Hoții au luat tot ce au putut

Autor: ProMotor 10 apr. 2020 Știri auto

Un BMW Seria 6 a fost prădat de hoți în București. Mașina era parcată într-o parcare de bloc din Capitală atunci când a fost luată în vizor de infractori.

GALERIE FOTO

Imaginile sunt sfâșietoare. Un BMW Seria 6, în versiune 640d, a căzut pradă hoților. Mașina a rămas fără oglinzi, dar asta nu e tot. Infractorii au reușit să pătrundă în cabină și au luat tot ce au putut.

Bordul a fost efectiv decupat. Hoții au luat instrumentarul de bord și chiar volanul, ecranul tactil, planșa de control a climatizării și chiar ventilațiile de sub ecran. Nu a scăpat nimic din consola centrală. Și selectorul transmisiei a fost smuls din locul lui. La fel și controller-ul sistemului iDrive.

Citește și:

Au rămas însă scaunele îmbrăcate în piele, butonul de control al sistemului de iluminare și manetele pentru semnalizare și pentru spălarea parbrizului.

Cei care au văzut imaginile postate pe Facebook fac haz de necaz: “Dacă furați și jantele, să mă anunțați, că le cumpăr eu”, “Le găsește la prețuri bune pe olx” și “Bine că ți-au lăsat maneta de semnalizare, acum sigur o folosești”, sunt câteva dintre reacțiile celor au văzut fotografiile. Mulți dintre aceștia bănuiesc că este fapta unor români întorși din Anglia, care vor să facă o conversie mutându-și volanul de pe dreapta pe stânga.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide