Hoții au luat tot! Cum și-a găsit mașina un proprietar de BMW X6?

Autor: ProMotor 10 mart. 2020 Știri auto

Hoții au luat tot ce au putut și au fugit. Un proprietar de BMW X6 a trăit șocul vieții într-o dimineață. Când a vrut să plece cu mașina la serviciu a găsit doar caroseria!

GALERIE FOTO

Tot a dispărut. Hoții au avut nevoie de numai câteva ore pentru a demonta mașina în timpul nopții. “Parcă au lucrat mecanicii dintr-o echipă de Formula 1”, a făcut haz de necaz proprietarul mașinii, care încă mai speră că este doar victima unei glume proaste și că piesele îi vor fi returnate.

Portierele, capota, capacul portbagajului, roțile și motorul, consola centrală, scaunele, volanul, ecranul tactil și chiar instrumentarul de bord. Nimic n-au lăsat în urmă hoții specialiști în demontat mașini.

Câți bani cere un vânzător pe acest BMW i3 făcut praf și cu airbag-urile sărite?

Posesorul SUV-ului coupe a postat fotografiile pe Faceboook, uimit că nici el, nici vecinii săi dintr-un bloc aflat în Moscova, nu au auzit absolut nimic.

Infractorii au demontat totul cu atenție, fără să rupă și fără să taie nimic, scrie Autoblog.md. Spre surprinderea celor care au văzut imaginile, cablajele au fost decupate cu grijă, rămânând intacte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide