Un bărbat băut a intrat cu maşina prin uşile Spitalului de Urgenţă din Craiova. Ce explicaţie le-a oferit poliţiştilor – GALERIE FOTO

Autor: Mediafax 21 ian. 2019 Știri auto

Un şofer în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Deocamdată nu se ştie dacă gestul bărbatului a fost sau nu intenţionat. Nu s-au întregistrat victime dintre pacienţii spitalului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul maşinii este singurul rănit.

„Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin ar fi intrat cu un autoturism în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului”, spun reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Mai mulţi pacienţi erau în interiorul Urgenţei, însă nu au fost răniţi. Medicii spun că au avut noroc că nu era nimeni în faţa uşilor, pentru că s-ar fi întâmplat o tragedie.

Şoferul susţine că a încurcat pedalele

Şoferul care a intrat cu maşina în UPU Craiova, oprindu-se în zona Triajului, le-a spus oamenilor legii că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii au stabilit că bărbatul era băut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul care a intrat cu maşina în UPU era băut, chiar dacă el susţine că ar fi încurcat pedalele.

„Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susţine că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliţia Dolj.

Nu este exclus nici ca bărbatul să îşi fi premeditat faptul, deoarece, anterior accidentului, acesta a fost la UPU împreună cu iubita sa şi fiul acesteia, şi s-ar fi enervat pentru că au aşteptat prea mult până să fie văzuţi de medic, susţin surse medicale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide