O mașină a explodat în Capitală, în apropierea unei benzinării

Autor: Cristian Agatie 24 iun. 2021 Știri auto

O mașină a explodat în Capitală, în apropierea unei benzinării. În interiorul mașinii se aflau doi tineri, ambii fiind răniți, dintre care unul în stare gravă. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs explozia.

Intră în Galeria FOTO

Ultima oră: Unul dintre tineri a decedat. Celălalt a fost transportat la Spitalul Universitar

Unul dintre tinerii aflați în stare gravă după ce mașina în care se afla a explodat, joi, în Sectorul 6 al Capitalei, a murit. Celălalt a fost dus la Spitalul Universitar. Potrivit ISU București – Ilfov, tânărul care a fost găsit în stare de inconștiență în urma exploziei a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

Știre inițială:

Joi, în jurul orei 14:15, polițiștii au fost sesizați de producerea unei explozii la o mașină care staționa în preajma unei benzinării din sectorul 6 al Capitalei, pe strada Brașov. Potrivit martorilor, zgomotul a fost foarte puternic, iar primele informații conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie.

Două persoane au fost rănite în urma acestui incident grav, una dintre ele, în stare foarte gravă, fiind resuscitată la fața locului de către salvatori. Cea de-a doua persoană este conștientă. Din fericire, explozia a avut un efect local și nu s-a extins la benzinăria aflată în imediata apropiere. Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări.

„Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, a anunțat ISU București – Ilfov într-un comunicat.

O mașină a explodat în Capitală. Care a fost cauza exploziei

La intervenția au participat două echipaje de descarcerare, dar și o unitate CBRN (protecție chimică, biologică, radiologică și nucleară). Din fericire, aceasta nu a avut nevoie să intervină, fiind vorba de o butelie de CO2 folosită la dozatoarele de băuturi răcoritoare și bere. Fotografiile de la locul deflagrației indică faptul că butelia s-a supraîncălzit în mașina parcată la soare. Explozia acesteia a aruncat-o în afara mașinii, cel mai probabil după ce l-a lovit pe unul dintre ocupații acesteia.

Incidentul a creat nervozitate pentru echipajele de intervenție, în special după ce o mașină a explodat la Arad în luna mai. În acest caz, polițiștii investighează un asasinat asupra unui om de afaceri local.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide