Un tânăr a zgâriat un BMW în showroom pentru a-l forța pe tatăl său să-i cumpăre mașina – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 luni Știri

Cu toții am visat ca după obținerea carnetului de conducere părinții să ne cumpere o mașină frumoasă și scumpă.

Așa s-a gândit și un tânăr în vârstă de 22 de ani din China. El și-a dorit cu disperare ca primul său autoturism să fie BMW albastru. De curând el a vizitat un dealer BMW din orașul Jiangxi, Shangrao și și-a arătat interesul să cumpere un sedan albastru.

Fiul răsfățat a avut chiar un plan pentru a-l forța pe tatăl său să cumpere mașina. Camerele de supraveghere îl arată pe tânăr în timp ce zgârie mașina de-a lungul părții laterale a ușii din spate.

Când personalul din showroom a observat fapta el le-a spus că intenționează să cumpere mașina așa că nu este nicio problemă. Acesată explicație nu i-a convins pe angajați care au sunat la poliție. La sosirea acestora tânărul a susținut că mașina va fi plătită de tatăl său.

Se pare că tatăl său îi promisese că îi va cumpăra o mașină nouă drept recompensă pentru că a obținut permisul auto.

„Este ca un copil mic care cere un cadou de la părinți. El credea că dacă va deteriora mașina, tatăl său o va cumpăra”, a spus Chen Junnan, agent de poliție.

În cele din urmă, planul său a luat o întorsătură neașteptată deoarece poliția la reținut pe tânăr pentru actul său de vandalism.

Nu este clar, însă, dacă tatăl a mai cumpărat BMW-ul sau a plătit doar pentru repararea pagubelor.

VIDEO

 


Sursa foto: YouTube


Comentarii
Inchide