Un BMW a intrat în plin într-un copac și a ajuns pe trotuar la Piața Romană

Autor: David Andrei 27 sept. 2020 Știri auto

Un BMW a intrat în plin într-un copac și a ajuns pe trotuar la Piața Romană. Din fericire, niciun pieton s-a aflat acolo în acel moment.

GALERIE FOTO

Un martor povestește că șoferul de BMW a trecut din banda întâi în banda a doua. A tras brusc de volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat în copacul aflat pe trotuar. “Unul dintre faruri a zburat la vreo 30 de metri”, a scris acesta pe grupul de Facebook “Info trafic București și Ilfov”.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie. Autoturismul BMW Seria 5 de culoare neagră se deplasa din direcția Piața Romană către Piața Universității pe Bulevardul Gheorghe Magheru.

Deși Piața Romană este o zonă aglomerată, în mod obișnuit, în momentul accidentului, niciun pieton nu se afla pe trotuar, în zona în care a ajuns mașina. Șoferul a suferit răni minore, deși impactul a fost pe partea stângă. Mașina sa însă, are șanse mari să fie declarată daună totală. Plafonul este îndoit, aripa stânga față și parbrizul au fost făcute zob, iar rama geamului portierei din stânga este ruptă.

Traficul în zonă a fost îngreunat timp de jumătate de oră, până când sedanul avariat a fost ridicat de o platformă.

Alte două mașini au ajuns pe trotuar în urma unui accident în Ghencea

Alte două mașini au ajuns pe trotuar în dupa-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în urma unui accident care a avut loc pe Bulevardul Ghencea din Capitală (vezi GALERIA FOTO).

Potrivit primelor cercetări, un Ford Mondeo și un Daewoo Cielo s-au ciocnit din cauza neadaptării vitezei la condițiile de rulare

În imaginile postate pe grupul Info Trafic București și Ilfov se poate observa că cele două mașini au rupt și un stâlp de iluminat aflat pe spațiul verde. În impact a fost avariat și un Volkswagen parcat pe trotuar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide