BMW îşi construieşte la Bucureşti principala jucărie de pe maşină

Autor: Visan Marian 17 mart. 2017 Știri auto
BMW îşi construieşte la Bucureşti principala jucărie de pe maşină

Americanii de la Harman, cunoscuţi în industria auto pentru sistemele audio, dezvoltă în birourile de la Bucureşti următoarea generaţie a sistemului de infotainment iDrive de la BMW, unul dintre cele mai complexe din industria auto locală, potrivit unor date din piaţă. Reprezentanţii Harman nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect până la închiderea ediţiei, scire ZF.com.

Harman a semnat la începutul acestui an un contract de închiriere pentru 7.700 metri pătraţi în Metroffice, pentru o perioadă de peste zece ani. Harman va avea spaţii de birouri, showroom, spaţii de depozitare, precum şi un laborator auto subteran în cadrul proiectului Metroffice, amplasat în Pipera, în zona Dimitrie Pompeiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide