BMW lansează Seria 1 Sedan, însă nu vă bucuraţi prea devreme…

Autor: ProMotor 18 iul. 2016 Știri auto
BMW lansează Seria 1 Sedan, însă nu vă bucuraţi prea devreme…

 



Vestea bună este că BMW Group şi BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA) vor crea primul sedan sport compact al mărcii germane – Seria 1 Sedan. Vestea proastă: va fi produs şi vândut exclusiv în China.

Dezvoltarea şi testarea noului automobil a avut loc la sediul BMW cu implicarea inginerilor din China. De asemenea, noul automobil a fost supus unor teste extinse pe şosea privind circumstanţe diferite ale condiţiilor de drum şi ale situaţilor climatice, pe diferite trasee din China.

Seria 1 Sedan este derivat din BMW Concept Compact Sedan care a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Guangzhou, în 2015. Ca model pregătit pentru producţie, Seria 1 Sedan păstrează elementele de design ale acelui concept car, inclusiv proporţiile caroseriei specifice BMW.

BMW Seria 1 Sedan vine echipat „la zi” în ceea ce priveşte conectivitatea. Numeroasele tehnologii BMW ConnectedDrive oferă clienţilor soluţii multiple de infotainment, dar şi un confort şi o siguranţă îmbunătăţite. Motoarele care echipează noul model sunt produse la noua uzină locală de motoare din Shenyang

Prin lansarea Seria 1 Sedan, BMW ajunge la cinci model produse pe plan local.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide