Mai multe BMW M3 și Toyota Supra aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la licitație

Autor: Marius Vișan 20 mai 2022 Știri auto

27 de mașini sport confiscate vor fi scoase la licitație, dintre care 13 Toyota Supra și 6 BMW M3. Prețurile de pornire îi vor face pe iubitorii acestor mașini să viseze frumos.

În SUA, au fost confiscate 27 de mașini sport care au aparținut unui traficant de droguri. Mașinile vor fi scoase la licitație în iunie 2022. Cei care nu au o problemă cu istoria dubioasă a mașinilor ar putea acum să facă o afacere. Asta pentru că prețul de pornire este de sub 5.269 de dolari (aproape 5.000 de euro).

În august 2020, Cory Taylor a fost prins cu mai multe kilograme de marijuana în timpul unui control de rutină al Poliției. În timpul perchezițiilor ulterioare, pe lângă bani, numeroase arme și cantități mari de droguri, au fost găsite aproape 30 de mașini sport. Taylor era în mod clar un șofer cu gusturi rafinate în materie de mașini. La 4 iunie 2022, mașinile meticulos întreținute vor fi scoase la licitație la Casa de licitații Stanley J. Paine din statul american Massachusetts.

Mai multe mașini sport au fost confiscate unui traficant de droguri

Printre cele 27 de mașini scoase la vânzare se numără nu mai puțin de 13 mașini Toyota Supra din generația MKIV. Douăsprezece dintre ele sunt modele turbo, iar opt dintre ele au transmisii manuale. Supra cu cel mai mic kilometraj are doar aproximativ 13.100 de kilometri, iar cea cu cel mai mare kilometraj se spune că are aproximativ 199.100 de kilometri.

În afară de mașinile japoneze, traficantul de droguri avea în mod clar o slăbiciune pentru BMW-uri. Preferatul său părea să fie M3, întrucât deținea cinci exemplare (4 coupe-uri și 1 cabrio).

Prețul de pornire pentru unele dintre aceste mașini pornește de la sume accesibile.

Cu doar câteva luni în urmă, o Supra din 1994 s-a vândut pentru suma record de 129.772 de dolari (123.000 de euro).

Sursă: Paineauctioneers.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Paineauctioneers.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide