BMW prezintă Theatre Screen, un mini ecran de cinema 8K. Noua Seria 7 va fi primul model dotat cu acest sistem

Autor: Mihai Morcovescu 06 ian. 2022 Știri auto

Odată cu prezentarea sistemului Theatre Screen BMW stabilește un nou standard pentru divertismentul pasagerilor. Noul sistem de divertisment dezvăluit în cadrul CES 2022 este unic în lume și se va regăsi pe viitoarele modele ale constructorului german. Primul care va primi „cinematograful” va fi noua generație Seria 7.

Amazon Fire TV și conectivitate 5G

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

BMW Theatre Screen este un ecran panoramic retractabil cu o diagonală de 31 de inch (78,74 cm) și rezoluție 8K. Prin simpla apăsare a unui buton se activează modul My Mode Theater. Odată cu acesta, ecranul se extinde de la nivelul tetierelor până la spătarele scaunelor frontale pe aproape toată lățimea habitaclului.

Acest display inteligent este echipat cu Amazon Fire TV și beneficiază de conectivitate 5G. Astfel, va putea transmite în flux toate aceleași filme, emisiuni TV, muzică și podcasturi care pot fi găsite pe un televizor cu platforma Amazon.

Datorită funcţiei de zoom, clienții pot alege să redea conţinutul în format 16:9, 21:9 și chiar 32:9. Ei vor putea face acest lucru fie din meniul de control al sistemului de infotainment, fie de la panourile de control tactile integrate în mânerele ușilor din spate. La fel va putea fi setat și gradul de înclinare al ecranului, în funcția de fiecare poziție a scaunelor posterioare.

Sistemul audio integrat Diamond Surround este furnizat de profesioniștii de la Bowers & Wilkins. Acesta folosește caracteristici unice, inclusiv tweetere cu membrane diamantate și oferă, astfel, o experienţă sonoră high-end cu mai multe faţete.

Viitoarea generație BMW Seria 7 va fi primul automobil al bavarezilor care va utiliza noul sistem Theatre Screen.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide