BMW publică prima imagine oficială cu noul Seria 5

Autor: Adrian Somai acum o săptămână Știri auto

BMW a publicat la mijlocul acestei săptămâni prima fotografie oficială cu noul Seria 5, modelele de generație nouă urmând să fie prezentate în fața publicului larg în această toamnă, în luna octombrie. Odată cu această imagine, constructorul german dezvăluie și o surpriză importantă cu privire la noua generație a lui Seria 5, potrivit Motor1.

Seria 5 este unul dintre acele modele care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare în ziua de astăzi, fiind cunoscut la fel de bine atât de fanii mărcii bavareze, cât și de ceilalți pasionați auto. Ajuns în prezent la cea de-a șaptea generație, BMW Seria 5 urmează să primească o nouă generație la sfârșitul acestui an. Până atunci însă, constructorul german publică o primă fotografie oficială cu noul Seria 5, însoțită de câteva informații interesante.

Putem observa în primul rând că noua generație Seria 5 primește un design complet nou, menit să atragă atenția clienților de pe piața auto și să scoată în evidență noul model. De asemenea, mai aflăm că noul Seria 5 va fi echipat cu ecranul curbat BMW Curved Display și cu noul sistem multimedia iDrive 8.5.

Versiuni electrice pentru Seria 5 de generație nouă

În premieră, Seria 5 de generație nouă va beneficia și de versiuni electrice, care urmează să fie vândute sub numele i5. Mai mult, potrivit spuselor lui Oliver Zipse, șeful constructorului bavarez, noul Seria 5 va beneficia chiar și de o versiune de performanță M cu propulsie electrică. Totodată, odată cu noua generație vom vedea și motorizări hibride PHEV în gama de motorizări a Seria 5. În cele din urmă, motorizările diesel vor fi echipate cu un sistem microhibrid de 48 de volți.

BMW a mai transmis, de asemenea, că noul Seria 5 va fi disponibil și într-o versiune de caroserie Touring. În plus, și această variantă Touring va avea parte de o versiune pur electrică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide