Și-a parcat BMW-ul într-o reprezentanță auto, apoi a încercat să-l cumpere

Autor: ProMotor 12 iun. 2020 Știri auto

Un tânăr american și-a parcat BMW-ul într-o reprezentanță auto, apoi a încercat să-l cumpere. El le-a cerut ajutorul specialiștilor în vânzări. Primul care a căzut în capcană a fost un tânăr care i-a prezentat mașina ca și cum o știa pe de rost.

GALERIE FOTO

Prima farsă pusă în scenă a fost și cea mai reușită. Tânărul agent de vânzări i-a spus că mașina pe care vrea să o cumpere tocmai a sosit la reprezentanța auto. Acesta i-a prezentat mașina în detaliu, i-a povestit despre performanțe și i-a spus că este o alegere bună, mai ales datorită pachetului extins de elemente din fibră de carbon cu care este echipat modelul.

Mai mult, i-a arătat că la bord se regăsește și cheia mașinii și l-a invitat la un test drive. Așa că “clientul” și-a testat propria mașină.

Vânzătorul de la reprezentanța auto a izbucnit în râs când a auzit că, de fapt, mașina era chiar a lui și că a fost victima unei farse.

Angajatul sincer de la reprezentanța auto unde își parchează „noul” BMW M4

La cel de-al doilea dealer, vânzătorul i-a spus cu sinceritate că nu știe ce caută acolo acea mașină și a fost și mai surprins atunci când a găsit cheia la bord.

Cel pus pe glume și-a parcat apoi BMW-ul M4 între mai multe unități Dodge Challenger și a insistat să-l cumpere. Vizibil stânjenit, agentul i-a explicat faptul că, cel mai probabil, este mașina vreunui client și nu poate să i-o vândă. Tânărul vânzător a fost pus într-o mare încurcătură. Habar nu avea cum a ajuns acolo BMW-ul.

A urmat și cea de-a patra farsă. Cel care l-a preluat pe „client” nu știe nimic despre un M4 de vânzare, dar, ca să nu pară neprofisionist, a început să-i descrie mașina produsă în 2018.

BMW M4- specificații

BMW M4 din 2018 are motor de 3.0 litri twin turbo cu șase cilindri, care dezvoltă 431 de cai putere, și tracțiune spate. Un astfel de coupe din 2018, ca acela care a fost personaj principal în farsa tânărului american, poate fi achiziționat pe piața mașinilor second hand din Statele Unite cu sume cuprinse între 45.000 și 65.000 de dolari.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide