Primele imagini cu BMW Seria 4 Coupe fără plăcuța cu numărul de înmatriculare. O grilă mai mare nu există!

Autor: Elena Luchian 15 iun. 2020 Știri auto

Au apărut primele imagini oficiale cu noul BMW Seria 4 Coupe fără plăcuța de înmatriculare din față. Astfel, se poate vedea grila de dimensiuni impresionante.

GALERIE FOTO

Mai multe imagini oficiale arată grila cu proporții colosale care echipează noul BMW Seria 4 Coupe, dezvăluit în urmă cu două săptămâni. Imaginile au fost publicate de divizia americană a producătorului auto premium german pentru a le face pe plac clienților americani.

Rival pentru Audi A5 și Mercedes-Benz Clasa C Coupe, noul BMW Seria 4 Coupe reprezintă startul unui nou limbaj de design al companiei. Grila masivă primită de modelul premium este de departe cel mai controversat element al look-ului afișat de mașinile producătorului german în ultimii ani.

Odată cu dezvăluirea acestor imagini cu Seria 4 ără , BMW USA anunță că, dincolo de Atlantic, modelul va fi disponibil doar cu două motorizări. Este vorba despre versiunea 430i cu motor de 2.0 litri care dezvoltă 255 de cai putere, expediați către puntea spate sau către ambele punți, și despre versiunea M440i cu 374 de cai putere și tracțiune integrală xDrive. Pus în mișcare de un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie cu sistem mild-hybrid la 48 de volți, vârful de gamă BMW M440i xDrive este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde.

BMW Seria 4 Coupe – europenii sunt mai norocoși

Europenii sunt mai norocoși decât americanii. Au mai multe versiuni de motorizare dintre care pot alege. Astfel, clienții de pe Bătrânul Continent vor putea opta pentru început pentru unul dintre cele trei motoare de 2.0 litri cu patru cilindri, două pe benzină cu 184, respectiv 258 de cai putere, și un diesel cu 190 de cai putere.

În luna martie a anului viitor, vor ajunge pe piață BMW 430d xDrive și BMW M440d xDrive cu tehnologie mild-hybrid.

Coupe-ul BMW Seria 4 va ieși pe porțile uzinei BMW din Dingolfing, Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide