BMW Seria 5 Dark Shadow Edition arată de parcă tocmai a venit din iad

Autor: Elena Luchian 30 dec. 2020 Știri auto

BMW Seria 5 Dark Shadow Edition arată de parcă tocmai a evadat din iad. Fotografiile venite din Malaezia sunt de-a dreptul impresionante.

GALERIE FOTO

BMW Seria 5 Dark Shadow le este dedicate acelora care vor ca mașina lor să arate… înspăimântător. Din păcate pentru fanii sedanului bavarez, această versiune va fi disponibilă exclusiv în Malaezia. Și nici acolo nu toți cei care își doresc o astfel de mașină vor putea achiziționa una. Ediția specială este limitată la doar 36 de unități.

Seria 5 Dark Shadow poartă, așa cum era de așteptat, o nuanță închisă. Este vorba despre vopseaua Carbon Black. Mașina este echipată cu pachetul Shadow Line. Are astfel o grilă a radiatorului de culoare neagră. Sedanul aleargă pe jante M Performance Orbit Grey de 20 de inci cu etriere albastre, o dotare sosită în premieră în gamă după facelift.

BMW Malaezia a operat modificări și la interior. Pielea neagră Dakota și cusăturile contrastante de culoare albastră continuă stilul de la exterior. Se poate comanda și piele Cognac.

Ce motor are BMW Seria 5 Dark Shadow Edition?

BMW Seria 5 Dark Shadow Edition este disponibil în versiune 530i M Sport. Sub capota sa funcționează motorul cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 252 de cai putere, cuplat la o transmisie automată Steptronic cu opt rapoarte. De 5,3 secunde are nevoie 530i pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Clienții din Malaezia pot comanda mașina exclusiv online, începând cu 4 ianuarie.

Seria 5 Dark Shadow Edition i se alătură SUV-ului X7 Dark Shadow Edition, dezvăluit în vara acestui an. Spre deosebire de sedan, X7 poate fi comandat și în România. Mașina este vopsită în Arctic Grey și este echipată cu un pachet BMW Individual High Gloss Shadow. Are o grilă cu finisaj negru mat, jante de 22 de inci cu design V-Spoke și o evacuare M Sport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide