BMW X7 Dark Shadow Edition – BMW-ul pe care doar 500 de clienți pot pune mâna

Autor: Elena Luchian 24 iul. 2020 Știri auto

BMW X7 Dark Shadow Edition este mașina pe care doar 500 de clienți din întreaga lume vor putea pune mâna. Ediția specială poate fi comandată și în România, începând de luna viitoare.

GALERIE FOTO

Noul BMW X7 Dark Shadow Edition primește o vopsea exterioară specială, BMW Individual Frozen Arctic Grey, disponibilă în premieră în gama BMW X. Noua versiune este echipată și cu o serie de elemente BMW Individual, care îi sporesc imaginea intimidantă.

SUV-ul de clasă mare vine cu pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line, care aduce o grilă a radiatorului cu ramă și lamele negre, jante M de 22 de inci cu design V-Spoke și finisaj Jet Black mat, dar și anvelope mixte. Acestea subliniază natura sportivă, dar și elegantă a modelului. Mașina va fi echipată și cu sistemul de evacuare M Sport, care îi va asigura o coloană sonoră pe măsura look-ului special.

Apar la bord scaune cu reglaje electrice și memorie, tapițeria BMW Individual cu piele Merino în două nuanțe Night Blue/Black și cusături contrastante și un plafon îmbrăcat în Alcantara în nuanța Night Blue. Partea superioară a bordului și cotierele ușilor sunt îmbrăcate în piele Nappa în Night Blue. Pielea Merino neagră acoperă partea inferioară a bordului.

Logo-ul Dark Edition se poate observa în consola centrală, care prezintă elemente cu finisaje Piano Black.

BMW X7 Dark Edition poate fi comandat și de clienții români

BMW X7 Dark Edition va ieși pe porțile uzinei din Spartanburg din Statele Unite începând cu luna august. Doar 500 de unități vor fi produse. Clienții, inclusiv cei români, pot alege ediția specială cu oricare dintre motorizările disponibile în gama X7.

Tot din august, cei care își doresc un X7 pot să-l comande și cu una dintre cele două culori exterioare noi: Urban Green și Grigio Telesto. Acestea își fac apariția și în gamele BMW X6 și BMW X5.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide