Se vinde un BMW Seria 5 transformat în pick-up. Prețul este incredibil!

Autor: ProMotor acum 3 luni Știri

Se vinde un BMW Seria 5 E39. Nimic neobișnuit până acum. Dar limuzina a fost transformată în pick-up! Fosta limuzină este de vânzare în Rusia!

GALERIE FOTO

Surprinzător este că această conversie a fost și înregistrată în acte, așa că vehiculul este certificat pentru drumurile publice și înmatriculat.

Nu există – scrie autoexpert.md – informații referitoare la o eventuală ranforsare a caroseriei sau la o eventuală modificare a suspensiei pentru ca actualul pick-up, fostă limuzină, să poată transporta obiecte cu o masă foarte mare.

A fost un BMW Seria 7 la viața lui. Ce a ajuns acum?

Din față, conversia este imposibil de ghicit. Acest BMW Seria 5 E39 în versiune 530d, ieșit pe porțile uzinei în 1999, arată exact ca unul de serie. Sub capotă, încă funcționează motorul de 3.0 litri, care dezvoltă 184 de cai putere, cuplat la o transmisie automată.

Dar din profil, imaginea este uluitoare. Portierele din spate au dispărut, la fel și bancheta rezervată pasagerilor și portbagajul, iar în locul lor, a apărut o benă. Proprietarul a păstrat neschimbat ampatamentul. Acesta susține că a înlocuit turbosuflanta, bujiile și a îmbunătățit izolarea fonică.

Și pentru toate aceste lucrări, vânzătorul cere un preț care îi pune pe fugă pe cei care ar putea fi interesați de achiziție. 2,5 milioane de ruble costă BMW-ul pick-up. Adică aproximativ 30.000 de euro pentru o mașină de 30 de ani.


Sursa foto: Autoexpert.md


Comentarii
Inchide