BMW Seria 7 plug-in hybrid – schimbare radicală de look

Autor: Elena Luchian 23 ian. 2020 Știri auto

BMW Seria 7 a primit un look surprinzător. Într-un pop-up store dintr-un mall din Sao Paolo, Brazilia, a fost expusă limuzina în versiune 745Le M Sport cu o imagine radical schimbată.

Galerie foto

Un artist modern specializat în fotografie, Gabriel Wickbold, a schimbat radical imginea limuzinei plug-in hybrid. Lucrarea face parte dintr-un proiect inițiat de un pilot de curse, Herve Poluain, în 1975.

Artistul s-a semnat pe aripa spate. Acesta nu a menționat dacă este vorba despre un autocolant sau dacă a lucrat direct peste vopseaua limuzinei bavareze.

„Ideea de a utiliza tehnologia ca pe o sursă de inspirație și pentru a crea, așa cum BMW a făcut cu Seria 7 plug-in hybrid seamănă cu procesul creației mele artistice. Din acest motiv, am ales un proiect care redă ideea de mișcare, care face aluzie la viteză, care are aerul sofisticat și tehnologia limuzinei BMW Seria 7”, a explicat Gabriel Wickbold.

“Arta este un aspect important pentru BMW, care sprijină astfel de inițiative la nivel global. Apreciem munca lui Gabriel, pentru că – așa cum face și BMW – artistul propune o unificare a tehnologiei, frumuseții și design-ului ca pe o referință inovatoare”, spune șeful diviziei de Marketing de la BMW, Jorge Junior.

BMW 745Le vine cu un sistem de propulsie care integrează un motor turbo de 3.0 litri pe benzină, cu 286 de cai putere, și un motor electric cu 113 cai putere, integrat în transmisia automată cu opt trepte, pentru un total de 394 cai putere și un cuplu de 600 Nm.

O baterie litiu-ion cu o capacitate de 12 kWh îi asigură o autonomie electrică de până la 55 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide