Un BMW Seria 7, de luni de zile la vânzare. Arată ca nou, totuși nimeni nu vrea să-l cumpere

Autor: David Andrei 13 iun. 2021 Știri auto

Un BMW Seria 7 a fost scos la vânzare de luni de zile. Totuși vânzătorul nu a reușit să scape de mașină. Este un model vechi de peste 20 de ani care – spune cel care îl vinde – “încă miroase a nou”.

GALERIE FOTO

Este vorba despre un BMW Seria 7 E38, a treia generație a modelului premium german. Această limuzină a ieșit pe porțile uzinei în anul 2000. Este un 740 iL, cu motor V8 de 4,4 litri, care dezvoltă 286 de cai putere și un cuplu de 440 Nm. Proprietarul încearcă de luni de zile să o vândă la licitație pe eBay. Dar ofertele sunt departe de pretențiile sale.

Prima dată a fost listată în iarnă. Atunci ultima ofertă a fost de 65.000 de dolari. Vânzătorul cerea 79.500 de dolari, deci nu s-a mulțumit cu atât. Recent, a mai încercat o dată. Luna aceasta, licitația s-a oprit însă, la 29.700 de dolari. Iar mașina zace în continuare nevândută în garaj.

Vânzătorul povestește că a cumpărat acest BMW Seria 7 în februarie 2018 de la un colecționar din Salisburg, Carolina de Nord. L-a adus acasă în New Jersey și i-a înlocuit farurile, stopurile și semnalizatoarele mătuite cu unele preluate de la un Seria 7 din 2001.

BMW Seria 7, vechi de peste 20 de ani, încă miroase a mașină nouă, spune vânzătorul

Mașina a stat aproape non-stop în garaj, cu mici pauze în care a făcut incursiuni în curtea proprietarului. Acesta se asigura astfel că automobilul încă mai pornește. Doar 13.097 de mile (21.077 kilometri) a parcurs în 21 de ani.

Limuzina are jantele și vopseaua originale, fără zgârieturi sau deformări. Nici cabina cu piele de culoare gri și inserții din lemn nu prezintă urme de uzură majore, deși avem de-a face cu o mașină veche de două decenii. Vânzătorul susține că la interior, încă miroase a mașină nouă. “Te copleșește imediat ce deschizi portiera. Chiar miroase de parcă a ieșit din showroom în urmă cu câteva secunde”, spune el.

Seria 7 se vinde cu mai multe chei, are manual și trusă de scule, dar și husa de protecție cu care a fost cumpărat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide