În România se vinde un BMW Seria 7 cu geamuri blindate

Autor: David Andrei 23 mai 2021 Știri auto

În România se vinde un BMW Seria 7 cu geamuri blindate. Cât cere vânzătorul pe limuzină și ce dotări impresionante are mașina chiar dacă are peste 15 ani?

GALERIE FOTO

Acest BMW Seria 7 se vinde la Brașov. Deși avem de-a face cu un automobil care are deja o vârstă… respectabilă, acesta vine cu o serie lungă de dotări. Pe multe dintre ele nu le vedem la bordul multor mașini disponibile pe piață în zilele noastre.

Ceea ce atrage atenția însă, este că vânzătorul scrie în anunț că modelul are “geamuri duble (blindate)”. Aceeași sintagmă le-ar putea atrage atenția și celor care își doresc un BMW și știu că pot fi ținta unor posesori de armă.

Modelul a ieșit pe porțile uzinei în anul 2006 și de atunci a parcurs 282.488 de kilometri.

Sub capotă funcționează un motor diesel de 3.0 litri, care dezvoltă 231 de cai putere. Unitatea este cuplată la o transmisie automată, care expediază resursele către puntea spate.

Cât costă BMW Seria 7 cu geamuri blindate?

Mașina cu o vechime de 15 ani, echipată cu geamuri blindate, este un BMW Seria 7 facelift și costă 7.150 de euro pe autovit.ro. Viitorul posesor va primi o limuzină cu scaune încălzite cu șezut reglabil și padele pe volan pentru schimbarea treptelor.

Modelul are senzori de parcare în față și în spate, pilot automat navigație și conexiune Bluetooth. O raritate la mașinile din anii 2000, acest Seria 7 vine și cu funcție start & stop. Cei care urcă la bord vor beneficia și de prezența unui sistem de aer condiționat pe patru zone. Pentru un plus de confort, Seria 7 are și Dynamic Drive, care folosește bare stabilizatoare pentru reducerea efectelor ruliului în viraje.

Vânzătorul scrie în anunț că acceptă orice test autorizat și menționează că a schimbat uleiul la 258.793 de kilometri, dar și filtrele. Ca să confirme ceea ce scrie, acesta poate arăta facturi și poze.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide