BMW-ul lui Tupac Shakur este scos la vânzare – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 14 ian. 2020 Știri auto

O maşina care a aparținut rapper-ului american Tupac Shakur este scoasă la licitaţie cu un preţ de pornire de 1,75 de milioane de dolari. Este vorba de chiar mașina în care a fost împuşcat, atac care a avut loc în 1996, în urma căruia Tupac şi-a pierdut viaţa.

Automobilul model BMW 750il a fost vândut de mai multe ori de la decesul rapperului. Cel mai recent proprietar a restaurat automobilul, iar acesta arată în prezent la fel ca înainte de decesul lui Tupac.

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love” şi „Ghetto Gospel”, se afla pe scaunul din faţă al pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight, în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident.

GALERIE FOTO

Automobilul este vândut de compania Celebrity Cars Las Vegas. Amatorii trebuie să depună un avans de 20.000 de dolari şi trebuie să semneze un contract de confidenţialitate.

Nimeni nu a fost arestat pentru moartea acestuia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: celebritycars.com



Comentarii
Inchide