BMW-ul cu cel mai mare kilometraj de pe autovit.ro nu e ieftin deloc. Are „Faruri în curbă. Keyless go. Direcție asistată”

Autor: ProMotor 17 dec. 2020 Știri auto

Se pare că nu toți proprietarii care își vând mașina o „pregătesc” măsluindu-i kilometrajul pentru a o face mai atractivă. Există și oameni de bună credință care nu se sfiesc să declare numărul real de kilometri, chiar dacă acesta ajunge aproape de 450.000 de km.

Ca acest BMW Seria 5, de exemplu. Este fabricat în anul 2006 și în 14 ani a parcurs 438.000 de km. Are un motor Diesel de o capacitate cilindrică de 2.993 cm3, o putere de 231 CP precum și cutie de viteze automată și transmisie spate. Această mașină costă 4.500 de euro.

Ne-ar fi plăcut să știm cum a fost întreținută această mașină în cei 14 ani, dacă au fost respectate reviziile, ce piese au fost schimbate sau dacă a avut accidente, însă tot ce menționează proprietarul în descriere este că are: „Faruri în curbă. Keyless go. Direcție asistată”.

Intră în Galeria Foto

BMW-ul cu cel mai mare kilometraj de pe autovit.ro nu e ieftin deloc. Are „Faruri în curbă. Keyless go. Direcție asistată”
BMW-ul cu cel mai mare kilometraj de pe autovit.ro

Fie că vorbim despre acest BMW, fie de o altă mașină la mâna a doua, sfatul nostru este să faceți o verificare temeinică, chiar dinainte să mergeți să vedeți mașina. Multe informații pot fi verificate online, iar astfel de informații vă pot scutii de multe bătăi de cap.

Care sunt mărcile la care kilometrajul este dat cel mai mul înapoi

Întotdeauna va exista un oarecare risc în achiziționarea unei maşini la mâna a doua. Dorința de înavuțire unor proprietari care își vând mașina îi împinge să măsluiască kilometrajul, aceasta fiind cea mai simplă metodă de a crește artificial valoarea unei mașini. De aceea nu se recomandă să cumperi o mașină second hand fără să o verifici pe un site specializat, așa cum este Carvertical.com.

Un clasament al mașinilor cu cei mai mulți kilometri dați înapoi urmează fidel clasamentul celor mai cumpărate mărci. Într-un fel este și firesc – escrocii activează acolo unde este cerere mai mare, deci și bani mai mulți de câștigat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide