BMW-ul lui cu volan pe dreapta s-a rupt în două. Șoferul a ieșit din mașină teafăr și nevătămat

Autor: ProMotor 04 mart. 2020 Știri auto

Un accident care a avut loc în zona Bârladului i-a uimit pe cei care au sosit să acorde primul ajutor. Nu au crezut că îl vor mai găsi în viață pe șofer după ce BMW-ul său a lovit un cap de pod și s-a rupt în două.

GALERIE FOTO

Un tânăr de 21 de ani a scăpat teafăr și nevătămat după ce a lovit un cap de pod pe drumul national DN 24A Bârlad – Murgeni.

Salvarea și echipajul de descarcerare au sosit degeaba la locul accidentului. Tânărul a ieșit singur dintre fiarele contorsionate. Miraculos, acesta nu fusese rănit.

”La sosirea echipajului de intervenție, șoferul autoturismului se autoevacuase. Pompierii au găsit un autoturism marca BMW care lovise un cap de pod și era ieșit pe acostament. Șoferul autoturismului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Speriat că i s-ar putea fura lucrurile de valoare din mașină, tânărul a refuzat inițial să fie preluat de ambulanță, dar a ajuns, în cele din urmă, la spitalul din Bârlad pentru investigații.

Salvatorii susțin că un rol decisiv au avut centura de siguranță cuplată în momentul impactului și faptul că airbag-urile s-au declanșat protejându-l pe șofer, chiar dacă mașina sa a ajuns doar o grămadă de fiare.

BMW-ul său cu volan pe dreapta s-a rupt în două, iar bucăți din autoturism s-au împrăștiat pe zeci de metri.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Estnews.ro



Comentarii
Inchide