Momentul în care o căruță se dezintegrează la impactul cu o mașină – VIDEO

Autor: Promotor 29 ian. 2020 Știri auto

Un autoturism BMW care circula cu viteză pe DN 2E, în comuna Cornu Luncii, Suceava, a lovit o căruţă încărcată cu lemne care i-a tăiat brusc calea.

În imaginile surprise de camera video motată în intersecție se poate vedea momentul în care autoturismul a spulberat căruţa. Căruţaşul, calul şi întreaga încărcătură de lemne au fost proiectate pe asfalt. În momentul impactului, autoturismul a trecut pe sub căruţaş, iar atelajul s-a dezintegrat.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a constatat că bărbatul din căruță nu era rănit, iar calul s-a ridicat speriat şi a fugit de la locul impactului.

Cel care a avut de suferit în urma accidentului a fost şoferul BMW-ului, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Iaşi. El a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul căruţei, un bărbat de 27 de ani, din comuna Mălini, care a scăpat nevătămat, a fost testat şi el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide