BMW X1 second hand: cum arată SUV-ulețul de oraș după 110.000 de km – VIDEO

Autor: Adrian Somai 27 iun. 2023 Știri auto

Merită un BMW X1 second-hand din 2018, cu 110.000 kilometri la bord? Este întrebarea la care încearcă să răspundă Dan Babu de la Mașina Potrivită în ultimul său clip video postat pe YouTube. Dan Babu este la această oră una dintre cele mai avizate voci din mediul online romănesc când vine vorba despre cumpărarea unei mașini la mâna a doua, jobul lui fiind acela de a verifica mașinile rulate și de a spune clienților dacă merită sau nu să facă o anume achiziție.

Vorbim astăzi despre un model BMW X1 la mâna a doua, din 2018, cu 111.000 kilometri la bord și 150 de cai putere sub capotă. Echipat cu o motorizare diesel de 2.0 litri, cu cutie automată și cu sistem de tracțiune 4×4, un astfel de BMW X1 ar putea să sară în atenția tuturor celor care își doresc un model din acest segment. Prețul specificat de Dan Babu încă de la începutul clipului este de 24.000 de euro.

Înainte de toate, Dan se declară entuziasmat de această variantă de echipare a lui X1, despre care spune că arată “premium” și că transformă X1 într-un “X5 mai mic”. Apoi, Dan trece la evidențierea unor mici probleme, precum revopsirea anumitor componente (bara spate, ușa stângă spate, ușa stangă față, capota motor, ușa dreaptă spate), înlocuirea parbrizului cu unul neoriginal, mici neglijențe în service și așa mai departe.

Cum se simte mașina la condus

Urcându-se la volan, Dan Babu observă înainte de toate că volanul a fost recondiționat, arătând aproape ca nou. În continuare, Dan remarcă spațiul confortabil de la interior, declarându-se, din nou, entuziasmat de felul în care se simte la condus. Una peste alta, experiența a fost una pozitivă fără doar și poate.

Totuși, ținând cont de prețul de 24.000 de euro menționat mai devreme, rămâne în picioare întrebarea cu care am și pornit, de altfel, acest material. Merită o asemenea mașină second-hand atât de mulți bani?! Așa cum remarcă și Dan Babu, cu 24.000 de euro îți poți cumpăra în prezent un BMW Seria 5 sau o Mazda CX-30, spre exemplu. Per total, Dan Babu spune că și-ar cumpăra mașina în cauză, însă nu cu atât de mulți bani! Tu ce ai face?

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura foto - YouTube @Masina Potrivita


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide