BMW lansează X5 și X6 Black Vermilion. SUV-urile de lux au grilă roșie!

Autor: Elena Luchian 12 iul. 2021 Știri auto

BMW lansează X5 și X6 Black Vermilion. Sunt ediții limitate care arată spectaculos. Atrage atenția în mod deosebit grila de culoare roșie.

GALERIE FOTO

BMW oferă SUV-urile într-o versiune ultra-exclusivistă. X5 și X6 Black Vermilion nu pot trece neobservate. Acestea vin într-o combinație de roșu și negru. Lamelele verticale ale grilei sunt vopsite în roșu și alcătuiesc un contrast izbitor cu vopseaua BMW Individual Frozen Black metallic.

La X6 Black Vermilion, contrastul este și mai impresionant, pentru că vine în combinație cu grila Iconic Glow, flancată de farurile M Shadow Line cu laser. Un pachet M Sport scoate în evidență natura dinamică a SUV-urilor X5 și X6.

Mașinile vin cu jantele din aliaj M de 22 de inci cu anvelope mixte și etriere roșii M Sport.

La bordul SUV-urilor cu grila roșie se regăsește un plafon îmbrăcat în Alcantara Anthracite, care garantează o atmosferă sofisticată. Logo-ul Black Vermilion apare pe capacul suporturilor de pahare în piano black. Modelele sunt echipate cu pachetul Crafted Clarity, care aduce aplicații din sticlă pe controller-ul iDrive, pe selectorul transmisiei automate și pe butonul Start/Stop.

Apar finisaje din lemn prețios și inserții din aluminiu, iar scaunele sunt îmbrăcate în piele Merino Black și prezintă cusături contrastante de culoare roșie.

BMW X5 și X6 cu grilă roșie, BMW X7 în Frozen Black metallic

Constructorul german premium propune și BMW X7 cu vopseaua Frozen Black Metallic. Mașina vine cu jante de 22 de inci BMW Individual cu finisaj Orbit Grey și etriere M Sport.

SUV-ul cu o lungime de 5,15 metri și o lățime de peste 2 metri este oferit și cu pachetele M Sport și M High Gloss Shadow.

La bord apar, și în cazul lui X7, pachetele Crafted Clarity și acoperișul în Alcantara Antrachite.

Cele trei modele vor fi disponibile cu toate motorizările din gamă și pot fi comandate începând de luna viitoare. În Germania, BMW X5 Black Vermilion pornește de la 93.000 de euro. Pentru X6 Black Vermilion, discuțiile încep de la 100.700 euro. Iar cei care vor un X7 Frozen Black metallic trebuie să plătească o sumă începând cu 108.700 de euro. Prețurile includ TVA.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide