Bolidul de 350.000 de euro al lui Laurenţiu Reghecampf – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


După meciul de duminică seară cu Viitorul, tehnicianul Stelei s-a întors la Bucureşti, separat de echipă, cu superbul său Rolls Royce Ghost Series II, scrie Gsp.ro

Reghe a cumpărat această maşină din SUA, şi a adus-o în ţară în urmă cu doar câteva zile. Preţul de catalog pentru un Rolls Royce Ghost porneşte de la 350.000 de euro, dar în privinţa banilor nu trebuie să ne facem griji pentru el, deoarece ştim că la acest capitol antrenorul Stelei stă destul de bine. 

Rolls Royce Ghost are un motor turbo V12 de 6,6 litri ce produce 563 de CP, transmişi la roţi printr-o cutie de viteze asistată prin satelit, ce foloseşte date GPS pentru o configurare eficientă a traseului.

La interior este dotat cu scaune din piele albă, elemente din furnir şi lemn lucios, iar pe plafonul interior al maşinii sunt instalate 1.400 de leduri care imită cerul înstelat.

Conform unui studiu publicat pe un site auto de specialitate, preluat de Gsp.ro, în întreaga lume există doar 4.000 de modele identice cu cel al antrenorului Stelei, iar 85% dintre acestea au fost realizate la comandă.

FOTO
Comentarii
Inchide