Bugatti pregăteşte un model diferit faţă de tot ce-a făcut în ultimii ani – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Gama Bugatti evoluează destul de greu, în sensul că apare un singur model la zece ani, dar acele zile sunt pe cale să se schimbe. Compania a anunţat că vrea să-şi extindă catalogul cu cel puţin un model nou, scrie Digitaltrends.com

Şeful companiei, Wolfgang Dürheimer, a declarat că evaluează patru opţiuni. Una dintre ele este un sedan mare, ultra-luxos, similar cu conceptul Galibier (foto), care a fost prezentat în 2009. Sedan-ul urmează să lupte în acelaşi segment cu Rolls-Royce Phantom şi Bentley Mulsanne.

Deşi Dürheimer nu a dezvăluit care sunt celelalte trei opţiuni, din interior se zvoneşte că Bugatti vrea să introducă pe piaţă un SUV, un model electric, şi o maşină sport mai mici dimensiuni. Oricum ar fi, al doilea model va fi o modalitate de a atrage mai mulţi cumpărători în showroom-uri, deşi Bugatti insistă că niciodată nu va urmări modelele de volum şi va rămâne o marcă exclusivistă. 

Trecerea marchează o drastică, şi neaşteptată, schimbare pentru firma franceză. Cam acum un an, Dürheimer a afirmat că proiectul Galibier a fost închis o dată pentru totdeauna, şi că lansarea unui SUV a fost categoric exclusă. În acest caz lansarea unui sedan este opţiunea cea mai probabilă.

Pănă să venem primele imagini cu modelul pe care îl vor lansa cei de la Bugatti, să ne reamintim cum arăta conceptul Galibier

GALERIE FOTO


Tags:


Comentarii
Inchide