Brabus 800 Black & Gold Edition G63. Performanță de supercar pe Clasa G. Luxul este inclus – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 03 mart. 2020 Știri auto

Brabus a venit cu o nouă abordare pentru cel mai nou Mercedes-Benz Clasa G. Se numeșete 800 Black & Gold Edition, iar numele său spune totul.

Ediția limitată are la bază Mercedes-AMG G63, iar denumirea „800” reprezintă puterea pe care o livrează: 800 de CP. Cuplul a crescut de la 850 la 1.000 Nm, iar actualizarea performanței este completată de sistemul de evacuare sport din oțel, cu clapete de evacuare controlate activ.

GALERIE FOTO

Pentru G63 stoc, Mercedes-AMG indică 4,5 secunde pentru sprintul de 0-100 km / h și o viteză maximă de 220 km / h, sau 240 km / h cu pachetul opțional AMG Driver’s.

Modelul 800 Black & Gold Edition își menține viteza maximă limitată electronic la 240 km / h, dar scade accelerația de 0-100 km / h cu patru zecimi de secundă, la 4,1 secunde. Imaginați-vă, performanța de supercar pe Clasa G?!

Vopsit în negru, cu accentele aurii, SUV-ul ediție specială are noi bare de protecție în față și în spate, grilă de fibră de carbon și alte câteva alte accente Brabus.

La interior pielea de culoare neagră și insertiile aurii continuă tema vizuală de la exterior. Accentele aurii sunt prezente și pe orificiile de aerisire, volan, consolă centrală, uși, scaune și anumite butoane, unite prin porțiuni din fibră de carbon.

În partea din spate, Black & Gold Edition a fost echipat cu două scaune individuale, separate de o consolă cu afișaj integrat de 4,3 inch, utilizat pentru controlul anumitor funcții, inclusiv scaunul pasagerului din față pentru a crea mai mult spațiu pentru picioare, dar și control pentru volumul sistemului de sunet sau de iluminat.

Prețul acestei mașini este aproximat la 380.000 EUR în Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide