Brabus a produs cel mai puternic Smart – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Versiunile cele mai puternice ale lui Smart Fortwo şi Forfour, preparate de Brabus, intră oficial pe piaţă, scrie Carscoops.

Compania a început să preia comenzi, iar clienţii din Germania vor avea de ales dintre cele trei variante de caroserie disponibile pentru Fortwo Coupe, la preturi începand de la 19.710 de euro. 

Versiunea Cabrio porneşte de la 22.970 de euro, în timp ce modelul Forfour reprezintă în mod clar cea mai avantajoasă ofertă, preţurile începând de la 20.520 de euro.

Cei care caută ceva mai special din oferta Brabus, pot opta pentru pachetul Xclusive care adaugă simpaticului Smart scaune încălzite îmbracate în piele nappa cu cusături gri şi un tablou de bord din piele pentru un plus de 3000 de euro.

Alimentat de un motor turbo cu trei cilindri pe benzină, de 0,9 litri, montat în partea din spate, Smart Brabus ajunge la 107 CP şi 170 Nm cuplu prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj cu şase trepte. Această versiune de Smart revendică un timp de 9,5 secunde în care poate ajunge de la 0 la 100 de km/oră, şi o viteză maximă de 165 km. Versiunea Forfour Brabus are nevoie de 10,5 secunde pentru acelaşi sprint şi oferă o viteză maximă de 180 km/h.

Şasiul este actualizat cu o suspensie sport BRABUS Performance, un sistem ESP special creat pentru el, un dispozitiv de direcţie nou, precum şi un software performant al cutiei de viteze pentru a oferi o experienţă de condus mai specială”. 

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide