Brabus Ultimate 112

Autor: Andrei Nan acum 16 ani Știri auto

Pe lângă vopseaua exclusivistă de culoare portocalie, Brabus Ultimate 112 aduce un bodykit foarte agresiv, mai ales pentru o mică maşină de oraş, ale cărei dimensiuni rivalizează cu cele ale unei cutii de chibrituri. Bosajele roţilor sunt duse la extrem în raport cu dimensiunea caroseriei, dar, per ansamblu, se creează un aer agresiv, fără precedent pentru un Smart ForTwo. Acest artificiu tehnic a fost necesar pentru a face loc jantelor din aliaj de 18".

Brabus a echipat această maşină cu puternicul motor în trei cilindri de 1 litriu, cu puterea de 110 CP şi cuplul motor de 150 Nm pe o plajă de turaţii cuprinsă între 2.800 rpm şi 4.200 rpm. Graţie acestor valori, Brabus Ultimate 112 accelerează de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde, iar viteza de top este de 170 km/h.

La interior, Brabus Ultimate 112 se poate lăuda cu o atmosferă sportivă, datotită pedalierului din aluminiu, a scaunelor sport şi a inserţiilor de aluminiu. Mica sportivă cu două locuri beneficiază în dotarea standard de sistem de navigaţie şi un sistem de control al climatizării. Brabus Ultimate 112 va putea să fie achiziţionat la un preţ începând cu 45.900 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide