Brandul auto care surprinde prin fiabilitate. A trecut perioada în care doar mașinile germane aveau întâietate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 aug. 2023 Știri auto

Fiabilitatea unei mașini influențează direct confortul și experiența de condus. O mașină cu nivel scăzut de fiabilitate poate duce la costuri mari de întreținere și reparații frecvente, ceea ce afectează buzunarul proprietarului.

Eficiența este un alt aspect legat direct de fiabilitate. O mașină cu o construcție solidă și componente de calitate are șanse mai mari de a oferi performanțe constante și de a consuma mai puțin carburant.

Brandul auto care surpinde prin fiabilitate

În cadrul podcastului ProMotor difuzat în urmă cu câteva zile, Emil Voica, broker de asigurări cu 17 ani de experiență pe nișa auto, povestește cât de mult au evoluat brandurile auto coreene.

Sunt mașini care te surprind. Coreenele te surprind, sunt multe mașini care te surprind. Când a venit Hyundai în România nimeni nu voia să cumpere Hyundai, acum toată lumea s-a prins că e o mașină fiabilă. Chiar e!” spune Emil în discuția cu Luci Popa.

El mai povestește că în 2018 clienții fugeau de Hyundai iar discuțiile se terminau de obicei groaznic.

Coreenele primesc multe bile albe

Ne-am obișnuit să auzim că branduri precum Skoda, Volkswagen sau Toyota produc mașini rezistente, însă cu toate acestea, în ultimi ani, Hyundai a evoluat semnificativ în ceea ce privește fiabilitatea mașinilor sale.

Printr-un angajament față de calitate, Hyundai a reușit să transforme percepția asupra mărcii sale, de la producătorul care oferea soluții economice la un jucător global în industria auto, cunoscut pentru fiabilitatea și performanța vehiculelor sale.

Acest lucru se reflectă în numeroase studii și evaluări ale industriei auto. Modelul lor de dezvoltare, care se bazează pe testare și inovație, a dus la vehicule care rezistă în timp și care sunt mai puțin predispuse la defecțiuni și probleme mecanice.

De asemenea, Emil se declară mulțumit și de mărcile franțuzești. Ele „și-au rezolvat multe din problemele de fiabilitate. Adică nu se întâmplă să se strice jumătate de mașină în 3 luni.”

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide