Brigada Rutieră a reluat activitatea de relații cu publicul

Autor: ProMotor 18 mai 2020 Știri auto
Brigada Rutieră a reluat activitatea de relații cu publicul

Brigada Rutieră a reluat activitatea de relații cu publicul începând de luni, 18 mai. Cei care se prezintă la ghișee trebuie să respecte anumite reguli.

Astfel, persoanele care se vor prezenta la sediul Brigăzii Rutiere, vor respecta măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mânușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3 grade Celsius.

Brigada Rutieră: Care este programul de relații cu publicul

Accesul publicului la ghișeele Brigăzii Rutiere București se face, de regulă, de luni până vineri, în intervalul 08:00-16:30. În cazul anumitor ghișee, cum sunt cele de relații cu publicul (Ghișeul 8), restituire permise suspendate (Ghișeul 2), restituire certificate de înmatriculare reținute (Ghișeul 1) și cazier auto (Ghișeul 7), programul se prelungește în fiecare zi de luni până la ora 18:30.

Activitățile se vor soluționa doar în baza programărilor online accesibile pe drpciv.ro. Accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri mici formate din 5-10 persoane.

Pentru cei care solicită reducerea perioadei de suspendare a permisului se organizează sesiuni de examinare a cunoștințelor teoretice (reguli de circulație) în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Cel mult 12 persoane vor fi admise la fiecare dintre aceste serii.

Pentru a participa la activitatea de testare, este necesară programarea în prealabil în ziua de marți pentru activitatea de miercuri și în ziua de joi pentru cele de vineri și luni, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii.

Pentru programare și verificarea îndeplinirii condițiilor, conducătorul autovehiculului trebuie să apeleze la numărul de telefon 021.323.30.30 (interior 21191, marți, în intervalul orar 10.00-14.00 și joi, în intervalul orar 09.00-15.00) și să furnizeze informațiile solicitate de către operator, urmând să i se comunice cu această ocazie detalii suplimentare privind activitatea propriu-zisă.

Testarea se susține în perioada de suspendare a permisului de conducere. Ca documente necesare cel care este testat trebuie să se prezinte cu un act de identitate în original și dovada înlocuitoare a permisului de conducere, în original.

În cazul celor care dau examenul de obținerea a permisului de conducere după absolvirea cursurilor unei școli de șoferi, activitatea de examinare va începe luna viitoare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide