Bruce Willis e la volanul Teslei care a plecat pe Marte. Avem dovada – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Bruce Willis e la volanul Teslei care a plecat pe Marte. Avem dovada – VIDEO

Compania SpaceX a lansat, la începutul lunii februarie, cea mai puternică rachetă din lume, Falcon Heavy, la bordul căreia s-a aflat automobilul directorului companiei Elon Musk.

După cum era şi firesc ştirea a făcut înconjurul lumii, şi nu după mult timp au apărut şi parodiile pe această temă. De departe, cea mai bună dintre ele este clipul postat pe pagina Quentin Tarantino Fan Club.

Citeşte şi Ai comandat obiecte fragile prin curier? E posibil să-ţi vină bucăţi – VIDEO

VIDEO

Citeşte şi Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Despre TESLA, în spaţiu

Propulsată de 27 de motoare, racheta Falcon Heavy este concepută să trimită sateliţi pe orbită, pe Lună sau chiar pe Marte.

Elon Musk a confirmat oficial că la bordul navei s-a aflat automobilul său Tesla Roadster, ce va fi amplasat pe orbita lui Marte, la 225 de milioane de de kilometri de Pământ. Racheta lansată marţi reprezintă un pas important pentru SpaceX, compania privată care a dezvoltat propulsoare reutilizabile pentru rachete astfel încât zborurile spaţiale să fie mai accesibile şi să faciliteze drumul primilor oameni către Marte.

Falcon Heavy are o putere de tracţiune de 2.500 de tone, echivalentul a 18 avioane Boeing 747. Operaţiunea de lansare s-a desfăşurat fără probleme.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide