BT Leasing are la vânzare un Passat B8. Care este prețul cu care se vinde una dintre cele mai îndrăgite mașini în România

Autor: Ionuț Vîlciu 16 sept. 2022 Știri auto

BT Leasing vinde un Passat B8 din anul 2017. Care este prețul cu care se vinde una dintre cele mai populare mașini în România?

Piața auto continuă să aibă un parcurs destul de ciudat, dată fiind situația în care mulți dintre producători se află. Criza materiilor prime duce la perioade de așteptare mari. O parte dintre clienți se uită și către mașini la mâna a doua, mașini produse cu câțiva ani în urmă.

Astfel, mașini precum cea despre care vom vorbi în cele ce urmează devin alternative atractive pentru cei care nu vor să treacă prin tot procesul de așteptare.

Volkswagen Passat – mașina îndrăgită în toată Europa

Ceea ce avem noi astăzi este un model în format sedan. Aceasta a fost scoasă din producție la începutul anului, rămânând doar cea break. Alături de ea se vinde urmașul Passat-ului CC, Volkswagen Arteon.

Mașina vândută de BT Leasing este din anul 2017 și are 152.368 de kilometri la bord. Acest model de Passat este configurat în echiparea Comfortline, cea de bază. Cu toate acestea, mașina este echipată destul de bine, cu niște opționale de bun simț.

La exterior este mașina pe care o știm cu toții. Este vopsită într-o nuanță de alb, are montate jante originale cu dimensiunea de 16 inch. Fiind o echipare entry-level, nu există elemente precum faruri LED sau kit-uri de caroserie mai agresive. În schimb, în ciuda numărului destul de mare de kilometri, mașina se află într-o stare bună. Nu există urme de uzură la exterior, nici la interior.

La capitolul interior, avem unul din tapițerie textilă, care se află într-o stare bună. Nu există rupturi ale scaunelor, iar pielea de pe volan nu este deteriorată. După cum spuneam, chiar dacă este o echipare de bază, mașina are câteva accesorii foarte utile. Printre acestea se numără clima automată pe 2 zone, senzorii de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, computer de bord sau pilotul automat.

Sub capotă se află un motor de 2,0 litri pe motorină. Acesta dezvoltă 150 de cai și este legat la o cutie automată cu dublu-ambreiaj.

Prețul cu care se vinde acest Passat este de 18,445 de euro cu TVA inclus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide