BT Leasing vinde șase Skoda Rapid. Rivalul Daciei Logan are prețuri sub 10,000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 01 sept. 2022 Știri auto

Șase exemplare de Skoda Rapid sunt vândute de BT Leasing. Toate cele șase mașini costă sub 10,000 de euro.

Banca Transilvania are la vânare nu mai puțin de șase exemplare de Skoda Rapid. Acestea sunt identice, iar prețurile încep de la 8500 de euro.

Skoda Rapid este o berlină de clasă mică, care se înfrățește cu modele precum Volkswagen Polo sau Seat Toledo. Sunt mașini des întâlnite pe străzile Europei, iar românii le îndrăgesc. Sunt mașini accesibile care oferă un nivel de confort și de dotări decent, ceea ce le-a făcut să fie populare în rândul cumpărătorilor. Fie că vorbim de clienți particulari sau companii, Skoda Rapid s-a bucurat de multă atenție.

De această dată, noi vă aducem în atenție șase modele Skoda Rapid, care sunt puse la vânzare pe BT Leasing. Toate cele șase mașini sunt identice, ceea ce ne face să credem că au făcut parte dintr-o flotă.

Șase Skoda Rapid identice sunt scoase la vânzare

Toate mașinile listate la vânzare au motoare de 1,6 litri pe motorină, care produce 105 cai putere și cutii manuale în cinci trepte. Mașinile au parcurs cel mult 176,336 de kilometri. Cea mai puțin rulată mașină are doar 129,853 de kilometri la bord. Trei dintre cele șase mașini sunt fabricate în anul 2014, celelalte trei fiind produse în 2015.

Cele șase mașini au echipări identice, de la culoare, la jante, la materialele interiorului și dotările acestuia. Din punct de vedere dotări, așa cum spuneam, mașinile sunt identice. Toate au geamuri electrice față, oglinzi electrice, aer condiționat, computer de bord, radio cu CD/MP3 și Bluetooth, jante din aliaj. De asemenea, în fiecare dintre cele șase anunțuri se specifică faptul că fiecare mașină vine cu un se de roți de iarnă inclus.

Specific vârstei, mașinile au mici urme de uzură. Urme precum ciobituri ale vopselei, zgârieturi pe jante, spoilere față atinse la borduri, dar nimic care să afecteze funcționalitatea acestora.

Prețurile sunt cuprinse între 8568 și 9401 de euro. Numărul de kilometri variază de la exemplar la exemplar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide